Nieuws

Aanvragen subsidies G-Gym kan tot 15 september!

Vrijdag 11 aug 2017

Clubs die G-Gym aanbieden kunnen via het Jeugdsportfonds van Gymfed een subsidie van 150 euro aanvragen.

Vraag voor 15 september jouw werkingssubsidies aan!

Woensdag 26 jul 2017

Belangrijk bericht voor de Q4Gym-coördinatoren, secretarissen & voorzitters van de Gymfed-clubs!

Gymfed-clubs kunnen subsidie aanvragen van het Jeugdsportfonds van Gymfed dat met de steun van de Vlaamse Overheid werd opgericht. Dit jaar wordt een bedrag van +/- € 100 000 verdeeld. Het is dus zeker de moeite om de mogelijkheden voor jouw club te bekijken!

Behaal jouw eerste trainersdiploma in de zomervakantie!

Dinsdag 25 apr 2017

Zodra je minimum 17 jaar wordt in 2017, kan je dit jaar jouw eerste officieel trainersdiploma van Initiator behalen. In de zomervakantie staan maar liefst 5 cursussen Initiator Gymnastiek gepland verspreid over Vlaanderen. Schrijf je in en start volgend turnseizoen als gediplomeerd trainer!

Vind in de online Q4Gym-tool interessante info van jouw club!

Vrijdag 31 mrt 2017

Het Q4Gym-instrument is een online tool speciaal ontwikkeld voor het kwaliteitsproject van Gymfed. Deze zelfregulerende tool geeft de clubs de kans hun werking in handen te nemen en stimuleert ze op een actieve manier naar verbeterprocessen en verandering.

Een nieuw Q4Gym-instrument!

Zaterdag 1 okt 2016

Het vernieuwde Q4Gym-instrument werd onlangs gelanceerd… Het online instrument heeft in de afgelopen maanden een stevige opknapbeurt gekregen. Naast het toevoegen van enkele nieuwe functies (zoals oa. een overzicht met ‘Openstaande vragen’ & 'nuttige info over ledenaantallen/drop-out'), werden het aantal te doorlopen criteria aanzienlijk verminderd.