Nieuws

Subsidies Jeugdsportfonds verdeeld

Dinsdag 3 okt 2017

In samenwerking met Sport Vlaanderen kunnen Gymfed-clubs via het 'Jeugdsportfonds' jaarlijks subsidies aanvragen om de clubwerking te ondersteunen. Met veel plezier kunnen we melden dat er voor het seizoen 2016-2017 niet minder dan 215 clubs in aanmerking komen voor deze incentives! Het totale subsidiebedrag dat verdeeld wordt is 146 210 euro.

38 clubs behaalden het Q4Gym-label

Woensdag 20 sep 2017

In het seizoen 2016-2017 behaalden 38 clubs het kwaliteitslabel 'Q4Gym'. Op de Startvergaderingen werd aan de aanwezige clubs de 'Q4Gym-banner' overhandigd. Proficiat!

Engagementsverklaring Integratie gedrags- en ethische code

Woensdag 30 aug 2017

Gymfed lanceert onder de slogan 'Gymnastisch sporten, daar staan we voor' haar gedrags- en ethische code voor trainers, juryleden, bestuursleden, ouders en gymnasten. Om in aanmerking te komen voor de subsidies van het Jeugdsportfonds 2017 is het de bedoeling dat de club het formulier ‘Engagementsverklaring integratie Gedrags- en Ethische code’ aan Gymfed bezorgt voor 15 september 2017 en de trainers de gedragscode van Gymfed bij de start van het seizoen ondertekenen.

Vind in de online Q4Gym-tool interessante info van jouw club!

Vrijdag 31 mrt 2017

Het Q4Gym-instrument is een online tool speciaal ontwikkeld voor het kwaliteitsproject van Gymfed. Deze zelfregulerende tool geeft de clubs de kans hun werking in handen te nemen en stimuleert ze op een actieve manier naar verbeterprocessen en verandering.

Een nieuw Q4Gym-instrument!

Zaterdag 1 okt 2016

Het vernieuwde Q4Gym-instrument werd onlangs gelanceerd… Het online instrument heeft in de afgelopen maanden een stevige opknapbeurt gekregen. Naast het toevoegen van enkele nieuwe functies (zoals oa. een overzicht met ‘Openstaande vragen’ & 'nuttige info over ledenaantallen/drop-out'), werden het aantal te doorlopen criteria aanzienlijk verminderd.