Nieuws

Verenigingswerk uitgesteld door belangenconflict

Woensdag 24 jan 2018

Zoals u wellicht reeds in de media hebt vernomen, werd de laatste rechte lijn naar het "onbelast bijklussen", waar het verenigingswerk deel van uitmaakt, op 19 januari onderbroken door een ingeroepen belangenconflict door de Franstalige Commissie van het Brusselse Parlement.

Meer dan 200 trainersdiploma's in 2017

Donderdag 18 jan 2018

Afgelopen jaar behaalden maar liefst 217 trainers een eerste of hoger trainersdiploma. Opnieuw een grote kwaliteitsimpuls voor de clubs om nog betere en toffere lessen aan te bieden aan de sporters.

Van harte proficiat allemaal!

Subsidies voor jouw gymclub? Reglement Jeugdsport 2018 beschikbaar!

Donderdag 14 dec 2017

Gymfed-clubs kunnen op verschillende manieren aanspraak maken op subsidie van het Jeugdsportfonds van de Vlaamse Overheid.

38 clubs behaalden het Q4Gym-label

Woensdag 20 sep 2017

In het seizoen 2016-2017 behaalden 38 clubs het kwaliteitslabel 'Q4Gym'. Op de Startvergaderingen werd aan de aanwezige clubs de 'Q4Gym-banner' overhandigd. Proficiat!

Vind in de online Q4Gym-tool interessante info van jouw club!

Vrijdag 31 mrt 2017

Het Q4Gym-instrument is een online tool speciaal ontwikkeld voor het kwaliteitsproject van Gymfed. Deze zelfregulerende tool geeft de clubs de kans hun werking in handen te nemen en stimuleert ze op een actieve manier naar verbeterprocessen en verandering.

Een nieuw Q4Gym-instrument!

Zaterdag 1 okt 2016

Het vernieuwde Q4Gym-instrument werd onlangs gelanceerd… Het online instrument heeft in de afgelopen maanden een stevige opknapbeurt gekregen. Naast het toevoegen van enkele nieuwe functies (zoals oa. een overzicht met ‘Openstaande vragen’ & 'nuttige info over ledenaantallen/drop-out'), werden het aantal te doorlopen criteria aanzienlijk verminderd.